Monday, December 29, 2014

sawang - sawang

Assalamualaikum.. tok tok tok..~

Ya Allah, ape dah jadi dgn blog ni...
hahaha last update 2011,,, kemain lepas kawen terus lupa diri xreti meng'hupdate blog... ntah mcm mana tiba2 boleh terfikir nak login blog ni... Dah nak bersalin baby 2nd dh kot... Lamanyaaaaa..... =P
Xpe la,,,since dh terbukak blog ni,,, boleh la berjinak2 balik tulis blog... tp tu pun kalau free... Ye lah, lagi sebulan nak bersalin, dgn nak melayan kerenah luth yg bakal jd abg long, kerenah abi dia lagi..eh? hahahah.. Manja semacam luth sekarang.. risau kot umi & abi dia xsyg dia lagi lepas ni.. Dun worry luth, umi dgn abi syggggg luth paling bykkkk oke.. Setahun kot umi dgn abi tunggu nak dpt luth dulu...Lama betul luth nak sampai.. =) Apa2 pun, doakan sy selamat bersalin...Semoga semuanya dipermudahkan.. Amin... 

inilah my big family sekarang.... Big ke..?mcm perut je yg big... husband xsuka gamba ni sbb dia nampak gemok.. hehe...
Next post nak upload gambar luluth pulak..shian die xpernah expose kt blog ni.. daaaa~

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

faiRy's playlist